Keuken op maat

Heeft u speciale wensen met betrekking tot uw keuken of wilt u uw keuken net even wat anders eruit laten zien dan dat u altijd in de showroom ziet? Dan is het tijd voor een keuken op maat en daarvoor bent u bij Henri Vos aan het juiste adres. Henri Vos Keukens maakt keukens op maat, helemaal naar uw wensen. Uw droomkeuken kan worden gerealiseerd. Keukens op maat zorgen voor een bijzondere beleving en geven uw huis net dat beetje extra!

Kies voor een keuken op maat van Henri Vos Keukens!

Een keuken op maat komt niet zomaar tot stand. Er wordt eerst een planning gemaakt, er worden bijzondere materialen gebruikt en er wordt gekozen voor verrassende kleuren. Uiteraard wordt een keuken op maat in overleg met uw wensen gemaakt. Uw wensen worden gerealiseerd in een ontwerp, vervolgens geproduceerd en uiteindelijk gemonteerd. Kom eens langs en laat u inspireren! Of heeft u al een keuken op maat in gedachten? Ook dan bent u van harte welkom om met ons om de tafel te gaan.

Henri Vos Keukens verzorgt het hele traject

Henri Vos Keukens verzorgt voor u het gehele traject als het gaat om een keuken op maat. Allereerst maken wij een ontwerp. Vervolgens gaan we aan de slag met de productie van de keuken. Als laatste stap verzorgen wij de montage van uw keuken. Persoonlijke aandacht staat bij keukens op maat in een hoog vaandel en door deze drie stappen kunnen wij een unieke werkwijze waarborgen. Bent u op zoek naar een vakman die het gehele proces van een keuken op maat kan verzorgen? Kies dan voor Henri Vos Keukens! Uiteraard houden we rekening met uw wensen, smaak en budget. Daarnaast worden de kleuren en materialen op advies en in overleg gekozen. Na akkoord op het ontwerp gaan wij aan de slag om uw keuken op maat te realiseren.

Kom langs voor een keuken op maat

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u meer weten over een houten keuken, exclusieve keuken of een keuken op maat? Ook voor advies voor speciale wensen met betrekking tot keukens kunt op contact met ons op opnemen. Bel of mail ons gerust. Henri Vos Keukens staat altijd voor u klaar. U kunt ons bereiken per e-mail: info@henrivoskeukens.nl of via het telefoonnummer: 06-53793134. Laat u verassen en kies voor een keuken op maat.

 Keuken op maat